Wie zijn er genomineerd?

De Wijkstrijd genomineerden zijn bekend! Anke Jorritsma, Edwin Sjoers en Peter Rook maken alledrie kans op de titel ‘Winnaar van de Wijkstrijd in Nieuwland’. Afgelopen maand hebben deze drie Nieuwlanders geprobeerd om zo min mogelijk met hun eigen fossiele auto te reizen en hebben hierbij de meeste punten verdiend.

Zaterdag 25 november zal bekend worden gemaakt wie de Wijkstrijd heeft gewonnen en mogen de genomineerden vervolgens met hun gezin deelnemen aan een diner van Willem&Drees. De winnaar ontvangt ook nog een Beebox – Maaltijdbox van Willem&Drees. Benieuwd wie er gaat winnen? Kom langs op de borrel op 25 november van 16.00 tot 18.00! Mail naar info@wijkstrijd.nl om je aan te melden

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze actie? Neem dan contact op via info@wijkstrijd.nl

Volg Ons

  Facebook

Goedopweg

Goedopweg is een samenwerkingsverband van de provincie Utrecht, gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, werkgevers in de regio (verenigd in de U15) en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Disclaimer | Privacy | Copyright © 2017 — Goed op weg / Wijkstrijd