Enthousiast geworden? Word straatambassadeur!

Duurzaam Nieuwland wil samen met haar bewoners van Nieuwland weer de duurzaamste wijk van Nederland maken. Hiervoor zijn ze op zoek naar straatambassadeurs, want samen kun we dit idee werkelijkheid maken!

Als je je krachten bundelt om duurzamer te gaan leven, maakt dit je inspanningen veel leuker, veel effectiever en veel goedkoper. Denk aan zonnecollectoren, nieuwe ventilatoren of elektrische warmte pompen i.p.v. C.V.-ketels op gas. Of wellicht kan je met je buren een gezamenlijke lease starten voor een elektrische deelauto?
Al deze duurzame initiatieven kunnen jou en je buren veel geld besparen en door het samen te doen, gaat het ook veel sneller.

Samen met een community van straatambassadeurs kunnen we elkaar stimuleren om deze ideeën met steeds meer Nieuwlanders te delen en met hen maatregelen te nemen waardoor Nieuwland daadwerkelijk steeds duurzamer gaat worden.
Stuur een e-mail voor meer informatie.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze actie? Neem dan contact op via info@wijkstrijd.nl

Volg Ons

  Facebook

Goedopweg

Goedopweg is een samenwerkingsverband van de provincie Utrecht, gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, werkgevers in de regio (verenigd in de U15) en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Disclaimer | Privacy | Copyright © 2017 — Goed op weg / Wijkstrijd