E-bike

Vanaf vandaag staat er een elektrische fiets van e-bike-to-go voor je klaar. De fietsen zijn uitgerust met elektronische (bluetooth) sloten die je met je telefoon kan openen en sluiten. Geen gehannes met sleutels dus! Om de fietsen te gebruiken moet je je eerst aanmelden op onderstaande link en heb je vervolgens de App van GoAbout nodig. Hieronder vind je stap-voor-stap hoe je van start kan:

1.       Registreer je eenmalig. Ga naar onderstaande link en registreer je eenmalig. Het gebruik van de fietsen is gratis. 

Registreer

 

2.       Kies een wachtwoord. Je hebt een mail ontvangen om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen. Klik op de link in die mail en kies een wachtwoord.

3.       Download de App. Kijk hieronder voor een instructie voor wanneer je een Android of iOS toestel hebt. Na het installeren van de App vind je onder ‘producten’ de fietsen van “e-bike-to go | Wijkstrijd”. Wanneer je naast een fiets staat kun je het slot direct openmaken met je telefoon. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

·  Android. Wanneer je een Android toestel hebt kun je de GoAbout App vinden via onderstaande link.
De link: 
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.goabout.goaboutapp

·  iOS. download de app van GoAbout in de app store.

Heb je vragen over het gebruik van de App of de sloten? Mail dan naar help@goabout.com.

Download Handleiding

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze actie? Neem dan contact op via info@wijkstrijd.nl

Volg Ons

  Facebook

Goedopweg

Goedopweg is een samenwerkingsverband van de provincie Utrecht, gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, werkgevers in de regio (verenigd in de U15) en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Disclaimer | Privacy | Copyright © 2017 — Goed op weg / Wijkstrijd