Probeeraanbod

Check hier alle acties die je kunt gebruiken tijdens de Wijkstrijd om je te helpen makkelijker anders te reizen.

Buurauto

Zonder benzine toch met de auto? Probeer de elektrische deelauto van Buurauto met korting als deelnemer van de Wijkstrijd. Mail naar info@buurauto.nl voor de inschrijving.

Deel E-bike

Vanaf vandaag staat er een gratis elektrische fiets van e-bike to-go voor je klaar. De e-bike is te vinden voor de Jumbo op de Nieuwe Hof in Nieuwland. Klik hier voor meer informatie over het gebruik.

Willem en Drees

Je hoeft helemaal niet te reizen met deze voedselpakketten van Willem & Drees, nu met €10,- korting bij een Wijkstrijd inschrijving. De winnaar van de Wijkstrijd ontvangt ook een gratis Beebox maaltijdbox en de top 3 wordt uitgenodigd om met het gezin te dineren op 25 november in ’t Groene Huis in Amersfoort!

De Big Bright Bag

Heb je teveel boodschappen om op de fiets naar de supermarkt te gaan? Probeer dan eens gratis de B3bag fietstassen. Deze vind je achter de balie van de Jumbo op de Nieuwe Hof. Mail voor reservering naar info@wijkstrijd.nl.

CargobikeXL

Wil je grote spullen vervoeren? Dat kan ook zonder auto: deze elektrische vrachtfiets houdt 5 m2 vracht met een gewicht van 500 kg! Mail voor een reservering naar christian@greenolution.nl

Seats2meet

Werken hoeft niet altijd op kantoor, maar bijvoorbeeld ook op een flex-werkplek. Kijk voor een flexplek bij jou in de buurt op Seats2meetof Regus. Een werkplek bij Seats2meet is zelfs gratis, en je kunt er kennis delen met de mensen om je heen!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze actie? Neem dan contact op via info@wijkstrijd.nl

Volg Ons

  Facebook

Goedopweg

Goedopweg is een samenwerkingsverband van de provincie Utrecht, gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, werkgevers in de regio (verenigd in de U15) en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Disclaimer | Privacy | Copyright © 2017 — Goed op weg / Wijkstrijd